Saaristo-Open artistit

Uutiset

 

 

 

Viime vuonna menestyksekkäästi elokuussa järjestetty Saaristo Open palaa jälleen kesän loppuun!


12.04.
Festivaali juhlitaan kaksipäiväisenä elokuun viimeisenä viikonloppuna 27. - 28.8.

 

Hallituksen keskiviikon neuvottelut koskien exit-strategiaa ovat luoneet vahvaa uskoa loppukesään.

”Kävimme illalla tuotannon kanssa asioita läpi ja päätimme toistamiseen siirtää Saaristo Openin päätösfestariksi elokuun loppuun”, tapahtuman Promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Viime kesän suurimpiin tapahtumiin lukeutuva Saaristo Open järjestettiin aluehallintoviraston ohjeistuksilla ja noudattaen tarkasti turvallisuustoimia. Kaikille lipun ostaneille oli tarjolla kasvomaski, riittävästi käsidesipisteitä sekä vesipisteitä, joissa oli käsienpesumahdollisuus. Festivaalin laajojen terveysturvallisuustoimien johdosta tartuntaketjuja ei tullut.

"Uskomme vahvasti, että pääsemme tänä kesänä nauttimaan livemusiikista Suomen upeassa kesässä. Tapahtumassa tullaan jälleen käyttämään viime kesänä hyväksi todettuja turvallisuustoimia."

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. Säästämällä lippusi elokuulle saat etuja muun muassa myyntikojuihin. Tarkemmat infot eduista tiedotetaan Saaristo Openin nettisivuilla.

Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu. Palautus onnistuu perjantaihin 11.6.2021 saakka.

Tapahtuman ohjelmisto pyritään julkaisemaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian.


Lippujen palautus ja siirto onnistuu seuraavien linkkien kautta:
Lippupiste
Tiketti 

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan lahjakortin Loud N' Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa.

Jos tahdot vaihtaa Lippupisteen lippusi lahjakorttiin, ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@lippu.fi 

Jos tahdot vaihtaa Tiketin lippusi lahjakorttiin, onnistuu se tämän lomakkeen kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja 

Lipunmyynti uusille päiville festivaaliin jatkuu Ticketmasterissa ja Tiketissä.


Nyt myynnissä olevat lippujen hinnat: 

2 päivän liput:
Normaali pääsylippu 99€
Silver VIP 139€
Gold VIP 179€
Ennakkoliput ovat saatavilla Ticketmasterista ja Tiketistä.

Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin myöhemmin tänä keväänä.

 

❤️: llä Saariston tuotanto


Takaisin uutisiin

 

 

Tietosuojakäytäntö ›