Uutiset

Turku Rock Academy yhteistyöhön Saaristo Openin ja Smuggler Rokin kanssa


27.02.

Turun kaupungin bändikoulutusohjelma Turku Rock Academy aloittaa ensi kesänä yhteistyön Kaarinan Saaristo Openin ja Liedon Smuggler Rokin kanssa. Turku Rock Academy vastaa molempien kesäfestareiden uudesta lavasta. Lavoilla esiintyy pääasiassa Turku Rock Academyn omia bändejä, mutta myös muille yhtyeille on luvassa esiintymispaikkoja.

Turku Rock Academyn toiminnanjohtaja Tomi Arvas iloitsee bändien saamasta soittokokemusta aidossa festivaaliympäristössä.

– Tämä on erittäin opettavaista ja hyödyllistä bändien kehityskaaren kannalta. Lisäksi seudullinen yhteistyö saa aivan uuden ulottuvuuden, Arvas toteaa kaupungin vapaa-aikatoimialan tiedotteessa.

Vastaava tuottaja Mark Bertényi lisää, että arvokasta kokemusta ei kerry ainoastaan soittajille, vaan myös tekniikasta ja muista taustatöistä huolehtiville nuorille harjoittelijoille.

 

– He oppivat työskentelystä festivaaleilla tiukkojen aikataulujen puitteissa ja suuren tiimin kanssa.

Smuggler Rokin järjestäjä Lauri Haukka ja Saaristo Openin promoottori Kalle Keskinen odottavat molemmat yhteistyötä innolla.

– On hienoa saada mahdollisuus tarjota nuorille tulevaisuuden lupauksille mahdollisuus esiintyä oikeilla festivaaleilla ja vielä 10-vuotisjuhlavuotenamme, sanoo Keskinen.

Saaristo Open järjestetään Kaarinassa 7.–8. kesäkuuta ja Smuggler Rok Liedossa 9.–11. elokuuta. Turku Rock Academy nähdään myös heinäkuun alussa Ruisrockissa. Yhteistyötä tehdään turkulaisfestarin kanssa jo seitsemättä vuotta.

– Olemme näin ollen kesän festareilla mukana kesä- heinä- ja elokuussa, Arvas ja Bertényi toteavat tyytyväisinä.


Takaisin uutisiin

Yhteistyökumppanit

KaarinaMainostoimisto SemioKoff
Turku NuoretM&M KuntotaloRock AcademyTOK
X SecTiketti.filippu.fi
LoudnLive

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ

 

Loud'n Live Promotions Oy
Teollisuustie 18A (2.krs)

60100 Seinäjoki

LIPPUPAKETIT

 

Yli 10kpl lipputilaukset YRITYSMYYNTI(at)LOUDNLIVE.FI