Saaristo-Open artistit

Uutiset

 

 

 

Suomen festivaalikesän päättää kahdettatoista kertaa järjestettävä Saaristo Open! 


16.07.
Suomen festivaalikesän päättää kahdettatoista kertaa järjestettävä Saaristo Open! 

Suomen festivaalikesän päättää kahdettatoista kertaa järjestettävä Saaristo Open! 

Saaristo Openin ohjelma täydentyy turkulaisen Robin Packaleniin kesän ainoalla festivaali keikalla. 

 

Tänä vuonna festivaalikesä huipentuu beach party tunnelmissa, sillä porteilla jaetaan jokaiselle lipun ostaneille kukkalei. Viime vuonna erityisjärjestelyin toteutettu Saaristo Open jatkaa vielä poikkeuksellisesti kesän päättävänä festivaalina elokuun viimeisenä viikonloppuna 27. - 28.8.2021.

 

Turvallisen tapahtumajärjestämisen pioneerina Saaristo Open järjestetään kaikkia voimassa olevia määräyksiä ja rajoitteita kunnioittaen. Festivaali kuuluu Tapahtumateollisuuden Check! merkin piiriin. Check-merkki kertoo yleisölle siitä, että tapahtuma on toteutettu turvallisesti check-listaa noudattaen. Check-merkin takana on laaja lista turvallisuustoimenpiteitä, jotka yleisötilaisuuksissa on aina syytä ottaa huomioon. 

 

Saaristo Openin viimeinen artistikiinnitys 

Vuonna 2012 yleisön tietoisuuteen ponnahtanut Robin Packalen esiintyi samana vuonna Saaristo Openissa ensimmäisiä kertoja kymmentuhatpäisen yleisön edessä.
“Robin Packalen on yksi niistä artisteista, joita asiakaspalautteessa pyydetään esiintymään Saaristo Openiin. Meille on tärkeää, että kuuntelemme yleisön toiveita ja pyrimme rakentamaan ohjelmiston siten, että se vastaisi mahdollisimman hyvin asiakkaidemme toiveita.” tapahtuman Promoottori Kalle Keskinen kertoo. 

 

Lipunmyynti etenee positiivista vauhtia.
“Liput menevät vilkkaasti kaupan. Tästä tulee varmasti monella tapaa unohtumaton kesän päätös!” Keskinen jatkaa.

 


Takaisin uutisiin

 

 

Tietosuojakäytäntö ›