Saaristo-Open artistit

Uutiset

 

 

 

Saaristo Open toteutuu elokuun lopussa - mukana liki kaikki Suomen kärkiartistit


09.07.

Viime vuonna loppuunmyyty festivaali järjestetään Kaarinassa

rajoitetulla kapasiteetilla, kasvomaskit saatavilla kävijöille

 

 

 

Viime vuonna loppuunmyyty Saaristo Open järjestetään tänä kesänä 11. kerran Kaarinan Hovirinnan rannassa 27.–29. elokuuta.

 

"Vaikka peruuttaminen olisi ollut meille taloudellisesti kannattavin ratkaisu, haluamme saada perinteen jatkumaan. Olimme jo luovuttaa matkan varrella ja mietimme vahvasti siirtoa ensi kesälle, ja se olikin päivistä kiinni. Saatuamme viimeisimmän AVI:n linjauksen, teimme sen pohjalta suunnitelmat, jotka saimme vielä sovitettua tapahtuman budjettiinkin, vaikka alueen yleisökapasiteetti pieneni puoleen", Saaristo Openin promoottori Kalle Keskinen kertoo. 

 

Kolmen päivän aikana Kaarinassa nähdään upea kattaus kotimaisia tähtiä, kun mukana ovat Apulanta, Lauri Tähkä, MG, Gasellit, Ida Paul ja Kalle Lindroth, Suvi Teräsniska, Vesala, Ellinoora, Elastinen, Irina, Reino Nordin, Kaija Koo, Popeda, Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Pyhimys, Neljä Ruusua sekä Klamydia.

 

"Olemme todella tyytyväisiä tämän vuoden kattaukseen. Kun tapahtuma-alueelle saa ottaa noin 7500 ihmistä viime vuoden tuplakapasiteetin sijaan, uskomme, että maakunnan ainoana aikuisten festivaalina tulemme myymään tapahtuman liput ennakkoon loppuun", Keskinen jatkaa.

 

Jokainen festivaalivieras saa saapuessaan halutessaan hengityssuojan, ja tapahtuma-alueen uudet kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan ja ovat olleet myös AVI:ssa kommentoitavana.

 

"Meillä on ympäri festivaalialuetta useita käsienpesupisteitä sekä sen lisäksi erikseen ympäri aluetta riittävästi käsidesipisteitä, joita on myös hyvin ruokamyyntipisteiden sekä sisäänkäyntien yhteydessä. Tapahtuma-aluetta siivotaan jatkuvasti. Erityisesti anniskelualueiden tiskien ja pöytien pintoja ruiskudesinfioidaan usein. Meille on tietenkin asiakkaan terveys tärkeintä, vaikka Suomessa ei juuri koronatartuntoja olekaan onneksi nähty viime aikoina", Keskinen kertoo. 

 

 

Saaristo Openin päiväkohtaiset esiintyjät ovat:

 

Torstai:

Apulanta

Lauri Tähkä

MG

Gasellit

Ida Paul ja Kalle Lindroth

 

Perjantai:

Suvi Teräsniska

Vesala 

Ellinoora

Elastinen

Irina

Reino Nordin 

 

Lauantai:

Kaija Koo 

Popeda 

Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Pyhimys

Neljä Ruusua 

Klamydia 

 

Aiemmin ostetut festivaaliliput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Uusien lippujen myynti Saaristo Openiin alkaa ensi viikon maanantaina 13. heinäkuuta kello 9.00 Lippupisteessä s ekä Tiketissä. 

Lippuja myynnissä rajoitetusti. 


Takaisin uutisiin

 

 

Tietosuojakäytäntö ›