Saaristo-Open artistit

Uutiset

 

 

 

SAARISTO OPEN PÄÄTTÄÄ FESTIVAALIKESÄN KAARINASSA!


24.08.

SAARISTO OPEN PÄÄTTÄÄ FESTIVAALIKESÄN KAARINASSA 27.-29.8.

 

Ida Paul & Kalle Lindroth, Lauri Tähkä Gasellit, Mikael Gabriel, Apulanta, Irina, Suvi Teräsniska, Ellinoora, Reino Nordin, Vesala, Elastinen, Pyhimys, Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello, Neljä Ruusua, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Kaija Koo, Popeda, Klamydia

 

Saaristo Open järjestetään turvallisuus edellä 

Saaristo Open järjestetään 27.-29. elokuuta Kaarinan Hovirinnan rannassa jo 11. kerran. Festivaali järjestetään tänä vuonna tarkoin turvallisuustoimin ja rajatulla kapasiteetilla. Alueella on jokaiselle istumapaikka, jotta turvavälien pitäminen on mahdollista sekä runsaasti käsidesi ja -pesumahdollisuuksia. Alueen pinnat päällystetään Nanoksin -valokatalyysipinnoituksella, joka desinfioi pinnat aktivoitumalla valosta. Tämä teknologia on todettu turvalliseksi jo monissa suomalaisissa huvipuistoissa ja sisäleikkipuistoissa. Tarjoamme jokaiselle kävijälle kasvomaskin. 

Tapahtuman järjestelyt ovat saaneet jo kiitosta viranomaisilta aiemmin Turussa järjestetyssä kokouksessa. Alkoholiylitarkastajien Aili Forstén ja Teemu Sundqvist toteavat järjestäjän tehneen kaikki tarvittavat toimenpiteet ja Saaristo Openia kiitelläänki tilanteen hyvästä huomioonottamisesta. Lounais-Suomen poliisilaitokselta taas kommentoidaan, että järjestyksenvalvonnan tilanne on tapahtumassa hyvä. 

Tapahtuman järjestävä Loud’n Live Promotions järjesti elokuun alussa myös Seinäjoen Vauhtiajot Race & Rock -festivaalin, jossa uusia erityisjärjestelyjä testattiin ensimmäistä kertaa. Yritys on vahvistanut Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriltä, että tapahtumassa ei ollut joukkoaltistumisia tai siihen ei ole yhdistettävissä koronatartuntoja. 

”Järjestämme tapahtuman hyvillä mielin. Olemme panostaneet asiakkaiden turvallisuuteen usein eri tavoin. Järjestelyt on myös toimiviksi todettu Seinäjoen Vauhtiajoilla. Vauhtiajoihin yhteydessä olevia koronatartuntoja ei ole todettu yhtäkään. Saaristo Openiin olemme vielä lisänneet turvatoimia, Uskomme, että myös Saaristo Open on erittäin onnistunut ja meillä pääsee nauttimaan livemusiikista ja festivaalitunnelmasta rauhallisin mielin”, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo. 

”Liput liikkuvat hyvää vauhtia ja on selvää, että ihmiset kaipaavat kesätapahtumia. Tuemme osaltamme myös vaikeasta tilanteesta kärsivää tapahtuma-alaa. Työllistämme Saaristo Openissa jopa 600 henkilöä”, Keskinen jatkaa. 

 

Kattavat palvelut ja suositut artistit

Tapahtumapaikka Kaarinan Hovirinnan rannassa on uniikki ranta-alue, josta näkee samaan aikaan sekä lavan että upean merimaiseman. Kaikkiaan 20 000 neliön alue on tänä vuonna käytössä vain kolmasosalle aiempien vuosien kapasiteetista, kun kävijämäärä on turvallisuuden vuoksi rajattu 4000 henkeen. Alueella on hyvin tilaa nauttia musiikista ja piknikistä oman porukan kanssa. Syötävää alueella tarjoaa jopa 11 palveluntarjoajaa, jotka vaihtelevat välimerellisestä perinteisiin makkaraperunoihin ja leivoksista lakuihin. Anniskelupisteiden jonotusalueet on kehitelty uudestaan ja linjoja selkeytetty. Anniskeluun on lisätty myös kiertäviä myyjiä, jotta jonottaminen vähenisi entisestään. 

Festivaaleilla esiintyy torstaina 27.8. Apulanta, Lauri Tähkä, MG, Gasellit, Ida Paul ja Kalle Lindroth. Perjantaina 28.8. Suvi Teräsniska, Vesala, Ellinoora, Elastinen, Irina, Reino Nordin ja lauantaina 29.8. Kaija Koo, Popeda, Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Pyhimys, Neljä Ruusua ja Klamydia. Aluesuunnittelussa on otettu erityisesti huomioon lavan edustalle pakkautuva yleisö. Lavan edusta onkin turvallisuuspäällikön ja järjestyksenvalvojien jatkuvassa valvonnassa.  

 

Saaristo Openissa on jokaiselle asiakkaalle turvallinen istumapaikka nauttia musiikista muistaen turvavälit.

Turvallisuus on meidän kaikkien vastuulla.  


Takaisin uutisiin

 

 

Tietosuojakäytäntö ›