Saaristo-Open artistit

Uutiset

 

 

 

SAARISTO OPENISSA EI YHTÄÄN KORONATARTUNTAA


23.09.
Saaristo Openissa ei yhtään koronatartuntaa – järjestäjät katsovat optimistisina tulevaan
"Uudet turvallisuusjärjestelyt ovat tulleet osin jäädäkseen"Jo aiemmin uutisoitiin, miten Seinäjoen Vauhtiajoissa koronatartunnoilta vältyttiin, ja nyt Kaarinan Saaristo Open -tapahtumasta saadaan vastaavia hyviä uutisia. Nolla tartuntaa luo promoottori Kalle Keskisen mukaan toivoa tulevaan, ja samalla hän kiittelee sekä esiintyjiä että yleisöä siitä, että kaikki ovat ottaneet tilanteen sen vaatimalla tavalla.

"Apulannan ja Kaija Koon keikat keskeytettiin toviksi, jotta turvavälit saatiin taas asianmukaisiksi, mutta kaikkiaan en voisi olla tyytväisempi siihen, miten tämän kesän kaksi tapahtumaamme ovat onnistuneet", Keskinen toteaa viitaten myös Vauhtiajojen tilanteeseen.

Pandemiarajoitukset otettiin huomioon koko festivaalin ajan ja tapahtuma toteutettiin erityisjärjestelyin. Jokainen festivaalivieras sai halutessaan hengityssuojan ja alue oli suunniteltu THL:n ja STM:n ohjeiden mukaan. Suunnitelmat olivat olleet myös AVI:ssa kommentoitavana. Festivaalialueella oli käsienpesu- sekä käsidesipisteitä asiakkaiden käyttöön. Alueella huolehdittiin jatkuvasta siivoamisesta ja pintojen desinfioinnista.

Kummassakin tapahtumassa otettiin koronan torjuntaan käyttöön myös kotimaisen Nanoksi Finlandin Valokatalyysi, jonka näkymätön pinnoite siivoaa pöydät ja vessat minuutin välein. Samaa teknologiaa on käytetty jo aiemmin suomalaisissa huvipuistoissa ja sisäleikkipuistoissa. Lisäksi istumapaikkojen määrä oli ylimitoitettu.

"Uskon, että uudet turvallisuusjärjestelyt ovat tulleet osin jäädäkseen, ja pyrimme osaltamme pitämään korkean hygieniatason tapahtumissamme jatkossakin", Keskinen kertoo ja jatkaa:

"Koemme tärkeäksi, että Vauhtiajoilla sekä Saaristo Openissa saatiin työllistettyä suoraan tai välillisesti noin 1100 tapahtuma-alan ammattilaista artisteineen. Iso kiitos kaikille."

Saaristo Openissa esiintyivät kolmen päivän aikana seuraavat artistit:

Torstai:
Apulanta
Lauri Tähkä
MG
Gasellit
Ida Paul ja Kalle Lindroth

Perjantai:
Suvi Teräsniska
Vesala 
Ellinoora
Elastinen
Irina
Reino Nordin 

Lauantai:
Kaija Koo 
Popeda 
Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello
Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
Pyhimys
Neljä Ruusua 
Klamydia 

Saaristo Open palaa festivaalikesän avaajaksi jälleen ensi vuonna, jolloin tapahtuma järjestetään 10.-12.6.2021.


Takaisin uutisiin

 

 

Tietosuojakäytäntö ›