Saaristo Open 2020

UKK

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

 

JÄRJESTETÄÄNKÖ SAARISTO OPEN?

Kyllä, festivaali järjestetään 27. - 29.8.2020.

 

PÄÄSEEKÖ LIPULLA VAIN KERRAN SISÄÄN?

Lippu vaihdetaan porteilla tai ennakkoakkreditointipisteellä rannekkeeseen, jolla pääsee kulkemaan alueelta pois ja takaisin.

 

MISTÄ NÄEN AIKATAULUN?

Näet aikataulut klikkaamalla tästä.

 

MITEN FESTIVAALI OTTAA HUOMIOON ASIAKKAIDEN TURVALLISUUDEN PANDEMIAN AIKANA?

Tapahtuma-alueemme on iso ja kävijämäärää on vähennetty paljon viime vuodesta, jotta kaikkien on mahdollista nauttia musiikista omassa rauhassa ja pitää turvavälit. Jokaiselle asiakkaalle on tapahtumassa istumapaikka pöydän vieressä. Massojen kerääntymistä kontrolloidaan järjestyksenvalvojien toimesta.

Kosketuspinnat pinnoitetaan Nanoksin valokatalyysipinnoitteella. Valokatalyysi on aktiivinen itsedesinfioituva pinnoitusratkaisu, joka tarvitsee toimiakseen vain valoa. Jokainen asiakas saa halutessaan ilmaisen kasvosuojaimen saapuessaan alueelle. Alueella on runsaasti käsidesiä ja käsienpesupisteitä. Suosimme korttimaksuja käteisen sijaan.

 

Huom! Ethän saavu tapahtumaan kipeänä, huomiothan myös muut festivaalikävijät ja pidät huolta turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta.

 

VOIKO LIPUN KÄYTTÄÄ ENSI VUONNA?

Saaristo Open järjestetään tänä vuonna ja silloin ostamasi lippu käy tämän vuoden tapahtumaan.

 

VOINKO HAKEA MELULIPPUA?

Melualueella sijaitseviin taloihin jaetaan tiedote lähiaikoina. Tiedotteesta löydät tarkemmat tiedot melulippujen hakemisesta.

 

MISSÄ ENNAKKOAKKRE SIJAITSEE?

Ennakkoakkre toimii Hansakorttelissa Akateemisen kirjakaupan vieressä maanantaista torstaihin. Aikataulun löydät klikkaamalla tästä.

 

MISTÄ VOIN TIEDUSTELLA LÖYTÖTAVAROITA? 

Festivaalin aikana löytötavarat toimitetaan lipunmyyntipisteeseen. Arvotavarat toimitetaan poliisille festivaalin jälkeisellä viikolla. 

 

VOINKO JAKAA USEAMMAN PÄIVÄN LIPUT/RANNEKKEEN USEAMMAN HENKILÖN KESKEN?

Lippu on henkilökohtainen, joten et voi.

 

VOIKO VIP-LIPPUJA MAKSAA KULTTUURI / TYKY SETELEILLÄ?

Ei voi. Ainoastaan peruslippuja ja Guest-passeja voi ostaa kulttuuriseteleillä.