saaristo Junior ja Hope Ry

"Kun on tahtoa, on toivoa"

 

Saaristo Junior -tiimi on mukana tekemässä hyvää Hope Ry Turun vähävaraisten perheiden auttamiseksi, jotta jokaisella lapsella on tasa-arvoisemmat mahdollisuudet elämyksiin.

 

Jos haluat olla yrityksesi kanssa mukana tekemässä hyvää, voit ostaa linkin kautta haluamasi määrän lippuja Saaristo Junior -festivaaleille ja me toimitamme kaikki linkin kautta ostetut liput suoraan Hope Ry:n Turun paikallistoimipisteeseen. Tilaukset 24.5 mennessä.

 

Klikkaa linkkiä TÄÄLTÄ ja mahdollista vähävaraisille lapsille elämyksellinen päivä Saaristo Juniorissa 8.6.2019.

 

 

Kaikki lahjoittaneet yritykset saavat lähettää terveisensä nettisivuillamme.

Lisätiedot ja tiedustelut yritysmyynti@loudnlive.fi

 

 

 

 

"Hope - Yhdessä ja Yhteisesti Ry

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.

Yhteinen konkreettinen välittämisen kulttuuri auttaa meitä kaikkia kehittymään toiveikkaiksi, merkitystä omassa arjessaan kokeviksi ihmisiksi.

Meillä ei ole kynnystä auttamiseen eikä kynnystä pyytää apua. Me teemme töitä yhdessä, kaikkien yhteiseksi hyväksi. Jokainen voi auttaa, vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Se riittää."

 

Yhteistyökumppanit

KaarinaMainostoimisto SemioKoff
Turku NuoretM&M KuntotaloRock AcademyTOK
X SecTiketti.filippu.fi
LoudnLive

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ

 

Loud'n Live Promotions Oy
Teollisuustie 18A (2.krs)

60100 Seinäjoki

LIPPUPAKETIT

 

Yli 10kpl lipputilaukset YRITYSMYYNTI(at)LOUDNLIVE.FI