Saaristo Open 2020

Liput

PERUSLIPUT:


1 pv 63€ (To, Pe tai La)

2 pv 99€ (To-pe tai Pe-La)

3 pv 129€ (To-La) 

 

Huomioithan, että kahden- ja kolmen päivän lippu on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa kahdelle henkilölle.

 

Saaristo Open -lipulla sisäänpääsy Saaristo Openiin.

PERUSLIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEISIIN


Tavalliset ennakkoliput vaihdetaan rannekkeisiin pääportilla tai ennakkoakkrepisteellämme.

Varmistaaksenne nopeamman sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle käykää hakemassa ranneke etukäteen ennakkoakkrepisteeltämme. Paikka- ja aikataulut kevään 2020 aikana.

 

Ranneke kädessä pääset poistumaan alueelta ja palaamaan takaisin ihan niin monta kertaa kuin haluat.

Pidä huolta lipuista ja rannekkeista. Järjestäjä ei korvaa kadonneita tai vaurioituneita lippuja ja rannekkeita. Portilta lippuja voi ostaa käteisellä ja maksukorteilla, mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Suosittelemme hankkimaan kulkuluvat jo ennakkoon, niin varmistat pääsysi festivaalille. Liput tulee hankkia virallisista myyntipisteistä. Liput luetaan portilla elektronisesti ja kaikenlaiset väärennysyritykset tuottavat vain turhaa harmia ja mielipahaa kaikille.

 

Ilman lippua ei ole sisäänpääsyä. Parhaiten oman lippusi varmistat sen ostamalla virallisesta myyntipaikasta. Ennakkolipunmyynti päättyy päivän lipuille 2 tuntia ennen porttien aukeamista. Tämän jälkeen on käytössä porttihinnat.

 

 

Saaristo Openin lippuja myyvät seuraavat tahot:

 

Valtakunnalliset lipunmyyntipaikat
Lippu.fi ja Tiketti

 


Kulttuuri / tyky seteleillä (paperiset) voi maksaa ainakin osassa Tiketin ja Lippupisteen fyysisissä myyntipisteissä (myyntipaikkakohtaiset sopimukset). Kyseiset setelit käyvät maksuvälineenä vain ennakkolippuihin (Peruslippu ja Silver-VIP, EI Gold-VIP). Portilla EI pysty maksamaan kulttuuriseteleillä. ePassi tai mitkään muut mobiili/kortti/sähköinen maksuvälineet ovat riippuvaisia myyntipisteen omista sopimuksista.